Saskia Teppema

Wat schrijf ik?

Ik schrijf columns, artikelen en zo nu en dan een boek. Mijn laatste boek heet: ‘Er gaat niets verkeerd’ en dat 

kun je onder de knop hieronder bestellen. De titel verwijst naar mijn levensmotto: wat er ook gebeurt, er gaat niets verkeerd. Bijna alles wat ik schrijf heeft met dat thema te maken. Alles wat je tegenkomt is niet goed of slecht; alles is om van te leren. En wat leer je dan? Bottom-line: om van jezelf te houden. Om op te houden met jezelf onzinnige dingen te blijven vertellen. Om te stoppen met geloven dat je er niet toe doet, bijvoorbeeld.

 

Ik schrijf niet alleen, ik redigeer ook graag. Dat doe ik professioneel voor het Tijdschrift voor Coaching en regelmatig voor andere schrijvers en bladen.  

 

En inmiddels hebben Sido en ik onze eerste twee nummers op youtube gezet. Sido is van de muziek en ik schrijf de tekst. Onze songs hebben iets te zeggen. Dit nummer is a tribute to Australia. Op de 'Choose Again' pagina vind je de eerste Choose Again Song. 

'Er gaat niets verkeerd'

‘Er gaat niets verkeerd’ is in 2019 uitgekomen bij Ankh Hermes en wordt inmiddels op opleidingen voor coaches en in de Cirkels gebruikt. Hierin beschrijf ik hoe ik met het toepassen van 'De Zes Stappen' gelukkig weer plezier in mijn leven heb gekregen en hoe jij je die eenvoudige, doeltreffende methode eigen kunt maken.

Blogs

Regelmatig schrijf ik een blog. Wil je mijn nieuwste blog in je mailbox? Schrijf je in en kijk voor de vorige edities onder een andere knop op deze site.