Saskia Teppema

Muziek maken

Ik speel graag en veel piano. Het liefst samen met anderen. Ik begeleid zangers en andere muzikanten en ik speel in diverse samenstellingen pianotrio’s, pianokwartet en duo’s. En ik ben in het gelukkige bezit van een Bösendorfer. (niet op de foto) en ik heb lieve buren. 

Op het moment speel ik met Annemieke (zangeres) de 'Kinderstube' van Modest Mussorgsky en met het Trio van de Straat (Phillipine en Ellis) zijn we het enerverende 'Dumky' pianotrio van Antonín Dvoƙák aan het studeren.

Met Phillipine op de viool studeren we Mozart en Bartok. Met Sanderine (klarinet) en Annemieke speel ik 'Der Hirt auf dem Felsen' van Franz Schubert. 

 

Roeien

Mijn studerende leven begon op de ALO, de sportacademie in Groningen. Na vele omzwervingen ben ik weer terug bij het lesgeven in de sport nu ik tijd en ruimte heb en met het Grand Dessert bezig ben (65 +). Met veel plezier roei ik in een wedstrijdploeg en geef ik les aan beginnende roeiers en coach ik gevordenden. In de zomer bij opkomende en ondergaande zon zit ik het graag in de skiff en als het kouder is bij voorkeur in een twee, een vier of de acht.

 

 

 

 

 

Natuur

Buitenzijn. Ik kan geen dag zonder. Op de fiets of lopend. Verdwalen en het even niet weten is een van mijn specialiteiten. Dat kan ook samen met jou.