Saskia Teppema

Choose Again workshops in Zuid Frankrijk met Diederik

Dit najaar, in september, zal Diederik Wolsak 3 weken in Les Labadous in Zuid Frankrijk aanwezig zijn. Wil je daarbij zijn - een werkelijk unieke belevenis - wacht dan niet te lang. De weken lopen snel vol. Kijk op de site van Choose Again international en meld je aan. Twee weken in het Engels, één week in het Nederlands.

https://www.choose-again.com/workshops-south-of-france.html

Wat is 'Choose Again'?
 
Choose Again is een organisatie in Vancouver, Canada met een residentie in Costa Rica, opgezet en geleid door de van oorsprong Nederlander Diederik Wolsak. Mensen uit de hele wereld kunnen daar het hele jaar door terecht om zich in een periode, variërend van een week, een maand of een paar maanden te bevrijden van negativiteit, ongelukkige gevoelens, verdriet, ziekte en verslaving. Ik heb in de tijd dat ik op het Centre doorbracht geleerd, dat wat er ook allemaal is voorgevallen vroeger en na alles wat ik heb meegemaakt, het mogelijk is om ieder moment opnieuw te kiezen om gelukkig en vredig te leven. Ik heb met de Zes Stappen de overgang meegemaakt van mijn leven lijden naar mijn leven leiden. 
Saskia met Dawn Green, een van de facilitators in El Cielo,
Costa Rica

Choose Again Nederland (CAN)

Choose Again Nederland is een groeiende en actieve satelliet van Choose Again Internationaal. We organiseren Workshop-weken, weekenden, bijeenkomsten van een dagdeel (een 'Cirkel') en je kunt terecht voor een individueel gesprek. In onze bijeenkomsten krijg je met de Zes Stappen helderheid over je vraag en je probleem. Je gaat steeds meer verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes nemen en je onderzoekt op een liefdevolle manier of dat wat je gelooft over jezelf, waar is of niet.

 

Je maakt kennis met een radicale en effectieve manier om issues waar je misschien al heel lang mee rond loopt op te ruimen. De ‘Zes Stappen’ zijn door Diederik Wolsak (www.choose-again.com) in de wereld gezet. Je leert wat je dagelijkse huiswerk is. Je kunt dat vergelijken met een sportschool: als je je conditie wilt verbeteren dan doe je daar iedere dag, in ieder geval iedere week iets aan. Wil je negatieve patronen doorbreken en je gelukkiger voelen, ondanks wat zich in je leven aandient of wat er in je verleden is gebeurd, dan leer je bij Choose Again wat je daar dagelijks, al is het maar een minuut per dag, aan kunt doen. Je kunt altijd een Nieuwe Keuze maken. Altijd. Twijfel je? Je kunt ook eerst mijn boek te lezen; ‘Er gaat niets verkeerd' en / of het boek van Diederik Wolsak: 'Choose Again'. (Beide boeken zijn via deze site te bestellen of bij Libris.nl of Bol.com).

Je kunt kiezen. Je kunt een keer komen luisteren. Je kunt een keer komen luisteren en meedoen. Je kunt ook met je vraag of probleem komen. Een Cirkel is een open, veilige groep waarin we met de Zes Stappen werken. De methode heeft zichzelf overal ter wereld bewezen en is zowel eenvoudig als doeltreffend. Je leert deze methode en je kunt vervolgens kiezen wat je daarmee doet. Het kan zijn dat je probleem daarna in rook opgaat.  

 Cirkels Choose Again met Saskia

     Geen Cirkels in de zomer in Hilversum. 
     Data najaar volgen in augustus. 
     Voor informatie en cirkels bij andere facilitators: neem een kijkje op de site van Choose Again Nederland. 
 
Live Choose Again-Workshop in Twente
 
Live Workshop Choose Again van 10 tot en met 15 september 2021: inschrijving open.
 
Nog niet bekend met het werk van Choose Again? Op youtube zijn diverse video's van Diederik Wolsak en de methode van de Zes Stappen te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=7i6Mctpg3NE 
 
In juni 2021 is in de Koorddanser een mooi interview van mij met Diederik te lezen:
 
https://www.kd.nl/2021/06/02/diederik-wolsak-over-radicale-transformatie-van-overtuigingen/

Opleiding Choose Again Facilitator

Op 27 februari 2021 hebben we de eerste zeven (7) certificaten uitgereikt aan de nieuwe CA facilitators. Zij kunnen zich nu CCAF (Certified Choose Again Facilitator) noemen en zijn bevoegd en gekwalificeerd zelfstandig met de Zes Stappen Workshops en Cirkels te organiseren. Ook kunnen zij de aanpak van de Zes Stappen in hun eigen praktijk toepassen. 
 
Ook Choose Again Facilitator worden?
 
Je kunt je opgeven voor de Opleiding en voor een van de Introductiedagen. Na het volgen van de introductiedag besluit je of je mee wilt doen. Heb je al besloten, dan is deze dag een vast onderdeel van de opleiding en dus ook verplicht. De Opleiding start half oktober 2021. Zie voor meer details: www.chooseagainnederland.com.
 
Introductiedag voor de opleiding: 8 oktober 2021
  
'Permanente Educatie' punten voor NOBCO coaches
 
We hebben voor de opleiding de erkenning voor 57 PE punten van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) binnen. Met deze opleiding op zak met daarin de aanpak van Choose Again ben je -  naast wat je al in huis hebt - nog veel effectiever als coach.
 
Want ook jij wil je clienten professioneel begeleiden en dan is het kennen van je eigen projecties en overdracht een onmisbare voorwaarde. Dan is het van belang je eigen overtuigingen te kennen en als die in de weg zitten, op te ruimen. Het kunnen faciliteren van de Zes Stappen gaat niet alleen de client helpen. De opleiding biedt jou ook een uiterst waardevol proces waarin je je als begeleider, trainer of coach steeds lekkerder in je vel gaat voelen. 
 
Meer informatie? Voel je vrij om te bellen of een mail te sturen. 06 - 51364083 of saskiateppema@gmail.com
 
PS: Wil je kennismaken? Je kunt met mij een -gratis- zoom half-uur afspreken. Of je kunt een Cirkel (al of niet online) bij een van de facilitators volgen. Of je kunt je inschrijven voor een van onze live workshop-weken.
 
Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.chooseagainnederland.com