Saskia als spreker

Wie ben ik als spreker?
Saskia als spreker

Op het podium voel ik me in mijn element en ik geef persoonlijke en, al naar gelang, hilarische, boeiende en interactieve presentaties, variërend van vijftien minuten tot een hele dag.

Ervaring

In mijn jeugd en in mijn studententijd heb ik in talrijke voorstellingen gespeeld en ik ben jaren regisseur geweest van jeugdtoneel. Professioneel heb ik talloze presentaties gehouden op congressen en grote bijeenkomsten over Persoonlijke Ontwikkeling, Leiderschap, Coaching en Communicatie in de ruimste zin van het woord. Ik heb meer dan 150 presentaties gehouden voor z.g. schoolverlaters, afgestudeerden die aan het begin van hun carriere staan. Programma’s van een dag voor Career Track International voor ondernemende vrouwen. Programma’s voor Coaches.

Wat vindt het publiek?

‘Het mooie van Saskia is dat zij volkomen zichzelf is. Als ze iets vergeet of iets raars zegt, maakt ze daar direct een grap over. Je voelt je met haar verbonden omdat ze niet volmaakt is, maar een gewoon mens dat duidelijk plezier heeft in wat ze doet.’

‘Saskia heeft een geweldig gevoel voor humor en een enorme mensenkennis. Ze prikte in no-time door iemands ego heen, die haar probeerde af te snoeven met een lastige vraag. En dat doet ze ook nog met respect voor die persoon. Ik heb veel van haar geleerd’.

Een greep uit de onderwerpen van de laatste jaren
Jezelf zijn

’Ik wil zo graag altijd en overal mezelf zijn.’ Maar wie is die zelf eigenlijk precies? Is dat je karakter? of je verzameling gedachten en gevoelens? of is het dat stemmetje van binnen waar je vaak niet naar luistert? Best mogelijk dat je het niet zo zeker weet. Mooi. Tijd v