Saskia als spreker

Wie ben ik als spreker?
Saskia als spreker

Op het podium voel ik me in mijn element en ik geef persoonlijke en, al naar gelang, hilarische, boeiende en interactieve presentaties, variërend van vijftien minuten tot een hele dag.

Ervaring

In mijn jeugd en in mijn studententijd heb ik in talrijke voorstellingen gespeeld en ik ben jaren regisseur geweest van jeugdtoneel. Professioneel heb ik talloze presentaties gehouden op congressen en grote bijeenkomsten over Persoonlijke Ontwikkeling, Leiderschap, Coaching en Communicatie in de ruimste zin van het woord. Ik heb meer dan 150 presentaties gehouden voor z.g. schoolverlaters, afgestudeerden die aan het begin van hun carriere staan. Programma’s van een dag voor Career Track International voor ondernemende vrouwen. Programma’s voor Coaches.

Wat vindt het publiek?

‘Het mooie van Saskia is dat zij volkomen zichzelf is. Als ze iets vergeet of iets raars zegt, maakt ze daar direct een grap over. Je voelt je met haar verbonden omdat ze niet volmaakt is, maar een gewoon mens dat duidelijk plezier heeft in wat ze doet.’

‘Saskia heeft een geweldig gevoel voor humor en een enorme mensenkennis. Ze prikte in no-time door iemands ego heen, die haar probeerde af te snoeven met een lastige vraag. En dat doet ze ook nog met respect voor die persoon. Ik heb veel van haar geleerd’.

Een greep uit de onderwerpen van de laatste jaren
Jezelf zijn

’Ik wil zo graag altijd en overal mezelf zijn.’ Maar wie is die zelf eigenlijk precies? Is dat je karakter? of je verzameling gedachten en gevoelens? of is het dat stemmetje van binnen waar je vaak niet naar luistert? Best mogelijk dat je het niet zo zeker weet. Mooi. Tijd voor het doorprikken van de illusies.

Fake it 'till you make it

Geen verandering zonder resultaat, geen resultaat zonder verandering. Welke stappen -buiten je comfortzone – ga jij zetten? Een dynamische presentatie voor mensen die van rust en reflectie houden en in hun hart een avonturier zijn. Beetje lef gewenst.

As it is in heaven

Ook op zoek naar geluk, naar vrede in jezelf, naar rust? Word een Held op Reis en vindt het geluk op Aarde zoals in de Hemel. Bereikbaar, als je een vraag hebt. Al of niet met -gedeeltelijk of gehele -vertoning van de film

Zin en Onzin van Schuldgevoel

In deze presentatie gaat het over Vrijheid en het meest onproductieve gevoel: schuldgevoel. Wat is er nodig om je schuldgevoel voor altijd achter je laten.

Dagvoorzitter

Last minute dagvoorzitter

Morgen is de conferentie…. en de dagvoorzitter is plotseling verhinderd! Wat nu?

Geen nood, ik ben gewend om me in no-time in te lezen en voor te bereiden. Ik heb minimaal 24 uur nodig om er voor te zorgen dat ik de conferentie kan voorzitten.

Ik heb veel ervaring met improviseren en mijn kennis van vele beroepsgroepen komt me hier goed van pas. Ik kan me snel inleven in wie wie is, wat belangrijk is en wat het publiek nodig heeft.

Kosten: € 4.000,00 per dag, excl. 21 % BTW en reiskosten. (voor nonprofit geldt een ander tarief)

Saskia op NOBCO 2011

Conferentie partner

Een conferentie organiseren is in vele opzichten een kostbare aangelegenheid. De verwachtingen over het resultaat zijn hoog en het is dan ook teleurstellend voor de organisatoren als de spin-of tegenvalt. Het is zacht gezegd, niet fijn te horen dat de mensen vooral voor het netwerk, de lunch en de borrel zijn gekomen.

Graag wil ik mee-denken en mee-werken aan bijna alle elementen die geregeld moeten worden: de keuze van de locatie, de vormgeving, de sprekers, de vertaling van het doel of de doelen in de vorm en inhoud van de conferentie. Ik kan als sparring partner en creatief denker de co-creator zijn om samen met jullie de conferentie tot een succes te maken waar nog lang over gesproken wordt.