Saskia Teppema

Wie coach ik?

Ik coach mensen die een vraag en een verlangen hebben. Je wilt ergens vanaf of je wil ergens naar toe. Je kent je patronen. Soms heb je het idee dat je je geluk te pakken hebt met een nieuwe partner of een nieuwe baan en dan blijkt de roze wolk geleidelijk aan weer zwart te worden. Je kunt met mij onderzoeken hoe je ervoor zorgt dat je niet meer in wolken denkt.

 

Hoe ziet dat eruit?

*  Een Gesprek
 
We beginnen met een - telefoon of zoom - gesprek. Heb je het idee dat het klikt, dan maken we een afspraak. Daarna besluiten we samen wat de volgende stap is. Dat kan variëren van een gesprek eens per twee weken tot één keer per jaar en alles wat daar tussen ligt.
 
*  Een Cirkel (zie voor uitleg onder: Choose Again) 

Wie leid ik op?

Sinds 2020 leiden Patricia Gorter en ik 'Choose Again' facilitators op. De Leerweg 01 is gestart op 9 oktober 2020 en afgerond op 27 februari 2021. Heb je belangstelling? Dan kun je ons mailen of bellen voor data van Leerweg 2.

Ook geef ik op diverse coachopleidingen les aan coaches en dan met name het stuk: ‘Overdracht en Projectie’. Dat is voor iedere coach, voor iedereen die mensen begeleidt, basiskennis. Als je je eigen projecties niet kent en niet weet wanneer je in overdracht terecht komt, kun je iemand niet professioneel helpen.