Saskia Teppema

Hilversumse Roeivereniging Cornelis Tromp

 

 

Ik ben Commissaris Opleiden in het bestuur bij de Hilversumse Roeivereniging Cornelis Tromp. In die functie ben ik verantwoordelijk voor de opleiding en instructie van roeiers en het organiseren van het Jeugdroeien. Roeien is een fantastische en technische sport waar veel bij komt kijken, zeker als je bedenkt dat we het hele jaar door roeien, het water koud kan zijn en de bootjes wiebelig. Roeien gaat over lichaamsbeweging, ontspanning, jezelf - leren - kennen, feedback kunnen ontvangen, samenwerken, blijven leren, afstemmen en nog veel meer. Ongeveer 700 roeiers tussen de 11 tot 90 jaar oud zijn lid van Tromp.  

Redacteur Tijdschrift voor Coaching

Sinds 2014 ben ik als redacteur verbonden aan het Tijdschrift voor Coaching, hét visieblad voor professionele coaches. Het blad komt 4 keer per jaar uit. De uitgever is Kloosterhof, specialist in vakbladen, boeken en het organiseren van congressen. Andere door Kloosterhof uitgegeven vakbladen zijn ondermeer: Toegepaste psychologie, Positieve psychologie, Vakblad voor Transactionele Analyse, Loopbaanvisie, Ontwikkeling in organisaties.

Nederlands Jeugd Strijkorkest

Met veel plezier ben ik een aantal jaren bestuurslid geweest van het Nederlands Jeugd Strijk Orkest, het mooiste orkest van Nederland met ongeveer 30 jonge professionele strijkers van 12 tot 20 jaar, dat jaarlijks diverse concerten geeft en eens in de twee jaar op tournee gaat naar het buitenland.